cascadebanner
Bij hogere vermogens kan gekozen worden of alleen cascadesystemen met Quinta Pro ketels gezocht moeten worden, of met alleen Quinta Ace, of alle mogelijkheden dus ook combinaties van Quinta Ace met Quinta Pro. I.v.m. het vermogen van de Quinta Ace van 148 kW, worden er bij de keuze voor alleen Quinta Ace, alleen systemen gevonden met vermogens die een veelvoud van 148 kW zijn (de gekozen bandbreedte geeft daar nog wat speling op). De keuze voor combinaties van Quinta Ace met Quinta Pro bij hogere vermogens wordt daarom aanbevolen.
Bij een keuze voor "ja" zullen er alleen systemen worden aangeboden waarin voor één van de ketels een boileraansluitset is toegevoegd. Bij systemen met uitsluitend Quinta Pro's is dit een set met een driewegklep, uitsluitend geschikt voor een Quinta Pro 45 of 65. Bij systemen met Quinta Ace's of combinatie's van Quinta Ace's en Quinta Pro('s) is dit een set leidingwerk met aanvoer en retour T-stukken, waarvandaan de installateur verder kan werken richting de boiler. De benodigde boilerpomp en terugslagklep maken geen onderdeel uit van de levering. Bij gecombineerde Quinta Ace en Quinta Pro systemen, kan dan nog gekozen worden of men een boileraansluitset voor een Quinta Pro wil, of voor een Quinta Ace.
De goedkoopste opstelling ligt vrijwel altijd binnen een gebied van max. 25 kw. Daarom adviseren wij de optie "bandbreedte" op 25 kW te laten staan.
Voorbeeld van een Lijnopstelling Wand, geïsoleerd

Voorbeeld van een Lijnopstelling Wand, geïsoleerd